MEB'e Bağlı Ruhsatlı Bir Eğitim Kurumudur
Mükemmel Fotoğrafların Sırrını Öğren, En İyi Fotoğrafı Sen Çek! Foto Life Akademi Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu
Fotoğraf sanatında uzmanlaşmak, farklı çekim tekniklerini öğrenmek ve özgün fotoğraf stilinizi geliştirmek ister misiniz? Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu ile fotoğraf sanatının dinamik dünyasında değişime siz de ayak uydurun, kendinizi geliştirin!
İleri seviye fotoğraflar çekerek hem amatör fotoğraf ruhunuzu canlı tutmak hem de profesyonel fotoğrafçılığa ısınmak için fotoğrafçılığı sahada deneyimleyeceğiniz, bol uygulamalı pro plus fotoğrafçılık kursuna katılın!
Sosyal ve samimi bir ortamda, yeteneklerinizi sanata dönüştüreceğiniz, pratik ağırlıklı ve uluslararası standartlarda pro plus fotoğrafçılık kursu programıyla ilgi alanlarınıza özel bir eğitim almanın tadını çıkarın…
Eğer hikayeyi sözcüklerle anlatabilseydim, yanımda sürekli bir fotoğraf makinesi taşımaya ihtiyaç duymazdım. LEWIS HINE
Pro Plus Fotoğrafçılık Eğitimi ışık atölyesiyle başlıyor! Daha iyi fotoğraflar elde etmek için ışığı kullanmayı ve konumuza göre doğru ışığı seçmeyi öğreniyoruz…
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu ilk dersinde; Işığın fotoğrafa olan etkisi nedir ve foto sanatsal kullanımı nasıl olur? Işığın parlaklığı, kontrastı, renk ısısı, süresi ve açısı bize ne ifade eder? Fotoğrafçılıkta ışık türleri neler? Başlıca cephe ışığı, yanal ışık, ters ışık, tepe ışığı ve alttan gelen ışıkların özellikleri nedir? Işığın kalitesi nasıl belirlenir? Işığın şiddeti nasıl olmalıdır? Işığın parlaklığı nasıl ölçülür? Yüksek (High Key) ve Düşük (Low Key) ışık nedir? Işığın miktarı çok fazla ise ne yapılır? Işık az ise nasıl çözüm üretilir? Gün ışığı, ampul ışığı, halojen lamba, floresan lamba ne şekilde kullanılır? konularını işleyerek eğitimimize başlıyoruz.
Samimi ve eğlenceli bir ortamda, uygulamalı ve pratik ağırlıklı derslerle fotoğrafçılığın en ince ayrıntılarını öğrenecek, tekniğinizi geliştireceksiniz!
Fotoğrafçılıkta ışığın önemini fark etmeye devam ediyoruz… Stüdyo ışık tiplerinin özelliklerini öğreniyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 1.haftasında; Şiddetli ve zayıf ışık seçimiyle hangi sonuçları elde edersiniz? Fotoğrafta kelvin değerleri nedir, nasıl kullanılır? Stüdyo ışık tipleri nelerdir? Sürekli ışık kaynaklarının şiddeti nasıldır? Avantajları ve flaşlara göre kullanım kolaylığı fotoğrafçıya ne katar? Ampuller, LED ışıklar, Halojen lambalar, LED paneller nasıl kullanılır, hangi renk ve şiddette ışık üretirler? Flaş ne zaman ve nasıl kullanılır? Flaşın tutarlılığı ve kullanıldığı malzeme neden önemlidir? Işık şekillendiriciler nelerdir, ne işe yararlar? Softbox, şemsiyeler, reflektörler, difüzörler, gobolar nasıl kullanılır ve nasıl bir etki yaparlar? konularını işleyerek temel ışık bilgisi ediniyoruz.
Fotoğrafta Işık Atölyesi ile doğal ve yapay ışık kaynaklarını kullanmayı öğrenecek, açık hava ve stüdyo çekimlerinde doğru ışık tercihleri yaparak akılda kalıcı fotoğraflar elde edeceksiniz.
Işığı ve gölgeyi yönlendirmeyi, hikayemizi etkileyici şekilde anlatmayı ve detayları göstermeyi öğreniyoruz!
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursları ilk haftası; Fotoğraf makinesiyle ışık nasıl ölçülür? Histogram nasıl kullanılır? Fotoğraf makinesi ışık ayarları nelerdir? Işığa göre ISO ve enstantane ayarı nasıl yapılır? Fotoğrafta hacim ve derinlik etkisi en az hangi ışıkta çıkar? Üç boyutluluk izlenimi verilmek istendiğinde hangi ışık kullanılır? Objeye sert, kısa ve küçük derinlik ifadesi vermeyen gölgeleri hangi ışık oluşturur? Ters ışık tekniğinin avantajları neler? Işığın formları nelerdir? Direkt ışık, yansıyan ışık, yaygın ışık nasıl kullanılır? Yansıma, kırılma ve polorizasyon nedir? konularıyla devam edecek.
Fotoğraf makinenizin ışık ayarlarını yapabilmeyi, ışığı ölçerek konunuzu daha etkili anlatabilmeyi öğreneceksiniz…
İyi bir fotoğrafçı doğal ışıktan maksimum verim alır! Doğanın en güzel saatlerini değerlendirerek fotoğraflarınızın gücünü artırmayı öğreneceksiniz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 1.haftasında; Doğal ışığın döngüsü ve temel özellikleri nelerdir? Doğal ve yapay ışık kaynakları nasıl kullanılır? Altın saat nedir ve bu saatlerde nasıl çekim yapılır? Renklerin yoğunluğu ve fotoğrafın kalitesini nasıl etkiler? Kontrast nasıl oluşturulur? Açıklık/koyuluk, sıcak/soğuk, doygunluk, komşuluk kontrastı, tamamlayıcı kontrast, alan genişliği kontrastı nasıl oluşturulur? Koyu gölgeler nasıl engellenir? Yüksek kontrasta neden olan etmenler neler? Yumuşak ve göze hoş gelen gölge oluşturma teknikleri nelerdir? Detayların rahatça seçilmesini nasıl sağlarsınız? konularını işliyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Eğitimi sayesinde doğal ve yapay ışık kaynaklarından maksimum verim alacak, kontrast oluşturmayı ve fotoğrafta renkleri kullanmayı öğreneceksiniz.
Başarılı bir fotoğrafçı olmak için ürün, moda ve portre çekimlerde ışığın önemini kavrıyor, hem sanatımızı geliştiriyor hem de fotoğraflarda anlam yaratıyoruz!
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu Eğitimi; İyi bir pozlama için fotoğrafçı ışığı nasıl kontrol eder? Doğru ışığın yönü nasıl bulunur? Çekilecek objenin üzerine düşen ışık nasıl ölçülür? Obje ışığa göre nasıl konumlandırılır? Işık cisim tarafından nasıl absorbe edilir? Yansıma açıları nelerdir? Kamera-ürün/model- ışık üçlüsünün pozisyonu nedir? Difüze ve direkt yansıtma nasıl kullanılır? Difuze (dağıtık) ve direkt yansıtmayı engellemek için fotoğrafçı ne yapmalıdır? Yansıma nasıl ortadan kaldırılır? Parlak, cam, metal ve ayna fotoğraflarında yansıma nasıl kontrol edilir? 3 boyutlu parlak cisimler çekilirken ışığın konumlandırılmasında nelere dikkat edilir? Işığa göre modelin bedeni nasıl konumlandırılır? Chiaroscuro nedir? Rembrant aydınlatması ile portre çekimi nasıl yapılır? Portre çekimlerinde hangi ışıklar kullanılır? Silüet aydınlatması nasıl yapılır? konularını işliyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu ilk haftasıyla birlikte ışığın fotosanatsal gücünü deneyimleyerek ışık kaynaklarını kullanmayı öğrenmiş olacak, konunuzu en etkileyici açıyla anlatabileceksiniz.
2.haftada konumuz kompozisyon! Hikayelere yön vermeyi ve kendi hikayenizi yazmayı pro plus fotoğrafçılık kursları ile öğreneceksiniz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 2.haftasında; Fotoğrafta kompozisyon unsurları nelerdir? Teknik, biçim, içerik ve anlatım nasıl olmalıdır? Daha etkili fotoğraflar üretmek için hangi kompozisyon kuralları kullanılmalıdır? 1/3 kuralı ve bu kuralın fotoğraflarda uygulanışı nasıldır? Fotoğrafta denge nasıl sağlanır? Yatay ve dikey kadraj nasıl kullanılır? Fotoğrafta simetri nasıl oluşturulur, çizgiler nasıl kullanılır? Yatay, dikey ve diagonal çizgiler nasıl bir anlam katar? Desenler nasıl kullanılır? Doku, ritim, dinamizm ve uyum gibi fotoğraf öğeleri görüntüye ne katar? Fotoğrafta çerçeve nasıl oluşturulur? Çerçeveleme nasıl yapılır? konularını işleyerek kompozisyona giriş yapıyoruz.
Fotoğraflarınızın gücünü artıracak kompozisyon tekniklerini öğreneceğiniz 2.hafta pro plus fotoğrafçılık dersleri ile eksiklerinizi de tamamlayacaksınız.
Konumuzu ve fotoğraf unsurlarımızı kadrajımıza yerleştirmeyi öğrenerek hem kurallara uygun hem de estetik fotoğraf kareleri yakalıyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 2.haftasında; Sembol kullanımı nasıl olmalıdır? Görsel öğelerin fotoğrafa yerleştirilmesi nasıl planlanır? Bakış açısı nasıl belirlenir? Konunun hangi kısmı fotoğrafın dışında bırakılır? Kompozisyonda kırpma nedir? Alan derinliği nasıl kullanılır? Arka plan nasıl kullanılır? Derinlik algısı nasıl oluşturulur? Ölçeklendirme ve bölümlendirme nasıl yapılır? Odak noktası nasıl belirlenir? Neresi flu, neresi net olmalıdır? Işık nasıl kullanılır? konularını işleyerek fotoğrafta en önemli unsur hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Eğitimi ile iyi bir plan ve kurgu yapma becerisi kazanacak, kompozisyon oluşturmanın altın öğeleri olan; ışık, renk, uyum, doku, ritim, kontrast, grafik, sembol gibi bilgilere hakim olacaksınız.
Hikayesini etkileyici şekilde anlatan ve mesajını en net biçimde aktaran fotoğraflar çekmeyi öğreniyoruz. Kompozisyon kurallarını kullanarak dikkat çekici kareler oluşturuyoruz!
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursları ile Açık ve kapalı kompozisyon nasıl yapılır? Metafor nasıl yaratılır? Doğal kadrajlama nasıl yapılır? Fotografik anlatım nedir, nasıl yapılır? Kurgu ve kompozisyonun birlikteliği nasıl olmalıdır? Hikayeler fotoğrafa nasıl aktarılır? Anı yakalamanın sırrı nedir? Fotoğrafta alt metin nasıl verilir? Fotoğrafın mesajı ne olmalıdır? Doğru mesajı hangi açıdan verirsiniz? Güçlü bir kompozisyon için renkler nasıl kullanılır? Renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkisi ne? Hangi renk hangi duyguya hitap ediyor? Hüznü, mutluluğu, sevgiyi renklerle nasıl ifade edersiniz? Fotoğrafta kontrast nasıl oluşturulur? Konsept nasıl yaratılır? Arka plan nasıl oluşturulur? Hangi arka planlar, neden kullanılmaz? İnsan nasıl anlatılır? Nesne nasıl anlatılır? Doğa nasıl anlatılır? Renkli fotoğrafla anlatma nasıldır? Siyah beyaz fotoğrafla nasıl anlatım yapılır? konularıyla kompozisyon yaratmaya devam ediyoruz.
Pro plus fotoğrafçılık eğitimi canlı cansız hayatın içinden her şeyin hikayesini kendi bakış açınızla anlatmanızı sağlayacak…
Fotoğraf sanatına özgü kompozisyon temalarını yaşamın eşsiz duyguları ve anlarıyla birleştiriyoruz…
Pro plus fotoğrafçılık kursu 2.hafta son bölümünde; Kompozisyon kurallarından; çerçeveleme, ilgi merkezi, altın kesim, belirginlik, yalınlık, derinlik, perspektif, net alan derinliği, boyutlar, denge/oranlar, boşluklar, form/biçim, doku, ritim, dinamizm, uyum hakkında bilgi veriyor; Fotoğraf temalarından; kent manzaraları, eski şehirler, mimari yapılar, galeri ve müzeler, cadde ve sokaklar, meydanlar, 4 mevsim İstanbul, hayatın enerjisi, ters ışık, alın teri, sokak satıcıları, kalabalıklar, şehir ve çiçekler gibi konular için kompozisyon oluşturmayı öğreniyor; Can sıkıntısı, hayal kırıklığı, üzüntü, huzur, sevgi, kaygı, sevinç, heyecan, mutluluk gibi duyguları nasıl anlatacağımızı irdeliyoruz. Moda, ürün, doğum, düğün, portre fotoğrafçılığında kompozisyon unsurları nasıl kullanılır? Fotoğraflarımızı nasıl değerlendireceğiz? En iyi fotoğraf nasıl seçilir? konularını işleyerek daha iyi fotoğraflar çekmenizi sağlıyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 2.haftası ile kadrajınızı doğru konuya, doğru bir açıyla yönlendirmeyi öğrenecek; olayların ve durumların ardındakini görebileceksiniz.
Öğrendiklerimizi pratiğe aktarıyoruz! İstanbul’un en kalabalık ve turistik rotası olan Taksim’de ışık ve kompozisyon dersimizin uygulamasını yapıyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 3.haftamızda öğrencilerimizle Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde buluşarak çekim için kullanacağımız fotoğraf temaları, duyguları ve kompozisyon kuralları hakkında öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Ardından Taksim Cumhuriyet Anıtı ve çevresinde ilk fotoğraflarımızı çekmeye başlıyoruz. Gezi rotamızda; Aya Triada Kilisesi, Surp Ohan Voskiperan Kilisesi, İstiklal Caddesi, Çiçek Pasajı, Nevizade, Galatasaray Lisesi, Sent Antuan Kilisesi, Santa Maria Kilisesi, Botter Apartmanı, Narmanlı Han, Galata Mevlevihanesi, Serdar – ı Ekrem Sokak, Doğan Apartmanı, Galata Kulesi, Yüksek Kaldırım Caddesi, İstanbul Aşkenaz Sinagogu, Banker Sokak, Komando Merdivenleri, Kemeraltı Caddesi, Karaköy Palas, Surp Krikor Lusaroviç Kilisesi ve Karaköy Sahili var.
Kent manzaraları, mimari yapılar, müze ve kutsal mekanlar, cadde ve sokaklar, hayatın enerjisi, sokak satıcıları gibi fotoğraf temalarıyla yalınlık, derinlik, perspektif, uyum gibi kompozisyon kurallarını kullanarak üzüntü, umutsuzluk, şaşkınlık, heyecan ve sevinç gibi duyguları fotoğraf karelerimize yansıtıyoruz.
Gezmeye, keşfetmeye ve fotoğraf çekmeye devam ediyoruz! Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 4.haftamızda öğrencilerimizle Sirkeci Gar’ında buluşup İstanbul’un en eski sokaklarında fotoğraf dolu bir günü paylaşıyoruz.
Sirkeci – Süleymaniye Fotoğraf Gezisinde; İstanbul’un Avrupa yakasındaki en önemli giriş kapılarından biri olan Sirkeci Garı ile İstanbul Demiryolu Müzesi, Sultan I. Abdülhamit Türbesi, İstanbul Ticaret Borsası, Büyük Postane, Hobyar Camii, Yeni Camii, Hünkar Kasrı, Mısır Çarşısı, Hürrem Sultan Türbesi, Kanuni Sultan Süleyman Türbesi, Mehmet Zahid Kotku Türbesi, Süleymaniye Cami, Mimar Sinan Türbesi, Vefa Bozacısı ve Bozdoğan Su Kemeri gibi tarihi ve kültürel zenginliklerimizi farklı objektif ve makine ayarlarıyla, altın kesim, belirginlik, yalınlık, alan derinliği, denge, kontrast gibi kompozisyon kurallarını kullanarak umut, sevgi, üzüntü, heyecan ve huzur gibi duyguların fotoğraflarını ölümsüzleştiriyoruz.
Pro plus fotoğrafçılık kursu Sirkeci fotoğraf gezisinde dükkanları ve hanları, sokak satıcılarını, kalabalık insan manzaralarını, tarihi binaları fotoğraflarımıza yansıtıyoruz. İstanbul’un zenginliğini fotoğraflarla anlatıyoruz!
Pro plus fotoğrafçılık eğitimi ile Ortaköy sahilinde gece çekimi yapıyor, diyafram, enstantane ve ISO ayarlarının fotoğraflarımız üzerindeki etkisini keşfediyoruz.
Büyük Mecidiye Camii önünde buluştuğumuz öğrencilerimize Uzun Pozlama Çekim Tekniği hakkında bilgi verdikten sonra makinemizin ISO, enstantane vb. ayarlarını yapıyoruz. Kent manzaraları, mimari yapılar, gece yaşamı, sular, siluet, ters ışık ve yansıma temalarıyla çerçeveleme, derinlik, perspektif, ritim, uyum, ufuk çizgisi kompozisyon kurallarını kullanarak Boğaz Köprüsü’nü, Büyük Mecidiye Camii’ni ve boğazdan geçen vapurları kadrajımıza yansıtıyoruz. Uzun pozlama çekim tekniği nedir ve nasıl yapılır? Altın saatler ve mavi saatlerde nasıl pozlama yapılır? Makine ayarları ne olmalıdır? ND filtre çeşitleri nelerdir? Hava durumuna göre nasıl çekim yapılır? Dikkat edilecekler neler? Etkili uzun pozlama fotoğraflar nasıl çekilir? Sık yapılan hatalar nelerdir? sorularının cevaplarını veriyoruz.
Pro plus fotoğrafçılık dersi sonunda şehrin ışıklarını yaratıcı teknikler kullanarak kadrajınıza yansıtmada uzmanlaşacaksınız!
Stüdyoda portre çekimleri için önemli olan makine ayarlarını öğrenerek, ekipman ve çekim modları hakkında bilgi sahibi olarak eğitime başlıyoruz…
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 6.hafta ilk bölümünde; Portre fotoğraf çekiminin özellikleri ve diğer branşlardan farkları nelerdir? Portre türleri nelerdir? İyi bir portre fotoğrafı için tercih edilen makineler hangileri? Portre fotoğrafçılığında kullanılan objektif çeşitleri neler? Filtre ve lens seçimi nasıl yapılır? Portre çekimi yardımcı ekipmanları neler? Portre çekimleri hangi modda yapılır? Sahneye göre manuel, diyafram, enstantane öncelikli modlar nasıl tercih edilmelidir? Diyafram, enstantane, ISO ayarları neye göre yapılır? Netlik ayarı nasıl yapılır? Beyaz ayarı nasıl yapılmalı? Ölçüm modları ışığa göre nasıl kullanılır? Sahneye göre AF yönetimi nasıl kullanılır? Doğru pozlama nedir ve + ve - pozlamanın fotoğrafa olan etkisi nasıldır? konularını işliyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Eğitimi ile başarılı portreler çekebilmek için makineniniz ve ekipmanlarınızı hazırlayacak, stüdyo portre çekim tekniklerini öğreneceksiniz.
Portre fotoğraflarına özgü ışık tekniklerini öğrenerek stüdyomuzu portre fotoğraf çekimine hazırlıyoruz…
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu 6.haftada; Portre çekiminde stüdyo ışık tipleri nelerdir? Işığın kalitesi nasıl belirlenir? Yüz aydınlatma teknikleri nelerdir? Işığın şiddeti nasıl olmalıdır? Işığın rengi nasıl ayarlanır? Sürekli ışık kaynaklarının şiddeti nasıldır? Avantajları ve flaşlara göre kullanım kolaylığı fotoğrafçıya ne katar? Ampuller, LED ışıklar, Halojen lambalar, LED paneller nasıl kullanılır, hangi renk ve şiddette ışık üretirler, portre fotoğrafçılığında en işe yarar olanı hangisidir? Flaşların portre fotoğrafçılığındaki gücü ve etkisi nasıldır? Işık şekillendiriciler nelerdir, ne işe yararlar? Şemsiyeler, reflektörler, difüzörler nasıl kullanılır ve nasıl bir etki yaparlar? Koyu gölgeler nasıl engellenir? Kontrast nasıl oluşturulur? Detayların rahatça seçilmesini nasıl sağlarsınız? konularını işliyoruz.
Modelinizi nasıl aydınlatacağınızı öğreneceğiniz bu haftada etkileyici yüzler ve duygu dolu bakışları fotoğraflarınıza yansıtacaksınız.
Sıra geldi portre çekimlerinde kompozisyon yaratmaya… Stüdyomuzda son dokunuşları yaparak portre çekimimizi gerçekleştiriyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu programında; Portre çekimlerinde kompozisyon unsurları nelerdir? Daha etkili fotoğraflar için hangi kompozisyon kuralları kullanılmalıdır? Portre çekimlerde hikaye nasıl oluşturulur? Portre çekimlerinde açılar ve yüz kadrajlama nasıl olmalıdır? Güçlü bir kompozisyon için renkler nasıl kullanılır? Çekim planı nasıl hazırlanır? Çekim öncesi hazırlıklar nasıl yapılır? Model çekime nasıl hazırlanır? Makyaj – kostüm seçimi nasıl yapılır? Konuya uygun saç - makyaj nasıl yapılır? Modele çekim planı hakkında nasıl bilgiler verilir? Doğru ışığın yönü nasıl bulunur? Modelin yüzünü ve vücudunu nasıl aydınlatmalısınız? Arka plan ve çekim açıları nasıl olmalı? İlgi noktası yaratacak fon çalışmaları nasıl yapılır? konularını işliyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Eğitimi ile modelinizi ve konunuzu ışığa göre konumlandırarak vermek istediğiniz mesajı en etkili şekilde fotoğraflarınıza aktarabileceksiniz!
Bolca portre fotoğrafı çekme zamanı! İçimize işleyecek bakışların, duygularımıza dokunacak yüzlerin fotoğraflarını çekiyoruz!
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu uygulama dersinde; Modelle doğru iletişim kurma teknikleri neler? Çekmek istediğiniz pozu nasıl anlatırsınız? Modelin beden dilini, jest ve mimiklerini portre için nasıl yönlendireceksiniz? Modele doğru poz verdirme teknikleri neler? Katalog ve reklamlar için portre nasıl fotoğraflanır? Sade ancak etkili fotoğraf mesajı nasıl yaratılır? Çekim ne kadar sürmelidir? Portre fotoğraflar nasıl kıyaslanır ve eleştirilir? En iyi fotoğraf nasıl seçilir? sorularına yanıt vererek stüdyomuzda bol bol portre çekimleri yapıyor, ışığı kullanmayı ve duyguları anlatmayı öğreniyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu ile makine, ışık, kompozisyon bilgisi kazanmış, modelle doğru iletişim kurabilen ve yaratıcı bir portre fotoğrafçısı olarak sektöre ilk adımlarınızı atmaya başlayabilirsiniz!
Fotoğrafçılığı teorik olarak değil yaşayarak öğrenmeye devam ediyoruz! 7.hafta pro plus fotoğrafçılık dersi ile çektiğimiz fotoğrafları değerlendiriyoruz.
7.hafta pro plus fotoğrafçılık kursumuzda; uygulama derslerinde çektiğiniz fotoğrafları inceleyerek gelişiminizi değerlendiriyor, eksik yanlarınızı tespit ederek giderilmesi için önerilerde bulunuyoruz. Makine ayarlarınızı doğru yapıp yapmadığınızı, ışığı nasıl kullandığınızı, çekim modunuzu, açınızı ve kompozisyonunuzu değerlendirerek dikkat etmeniz gerekenleri belirtiyoruz. Yüzlerce fotoğrafınız arasından en iyilerini nasıl seçeceğinizin püf noktalarından bahsederken sizlerle tek tek ilgilenerek fotoğrafçılık bilgilerinizin kalıcı olmasını sağlıyoruz.
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu öğrencilerimize sertifikalarını vererek bir sonraki eğitimde görüşmek üzere vedalaşıyoruz. Türkiye’nin en büyük fotoğrafçılık kursu ailesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam ediyoruz…
Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu Foto Life Akademi
Fotoğraf makinenizi maksimum verimle kullanmak, fotoğrafçılığın teknik ve pratik bilgilerini edinerek sağlam adımlarla fotoğraf çekmeye başlamak, ister hobi ister mesleki olsun fotoğraf sanatında yerinizi almak için Avrupa standartlarında, uygulama ağırlıklı, bireysel farklılıklar esas alınarak hazırlanmış Türkiye’nin en güncel fotoğrafçılık eğitimleriyle öğrenme hızınıza, bilginize ve ihtiyaçlarınıza göre fark yaratan eğitimler alın!
Her biri alanında ünlü, fotoğrafçılık sanatına kendini adamış ve Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçılarından pro plus fotoğrafçılık eğitimi alma fırsatı.
Eğitmenlerimiz » »Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu sonunda eğitimini tekrar almak isteyen öğrencilerimiz için herhangi bir sebep aranmaksızın ücretsiz kurs tekrarı hakkı.
Ücretsiz Telafi » »15 yıllık deneyimle geliştirilen, Türkiye’nin ilk ve tek bireysel farklılıkları esas alarak hazırlanan Avrupa standartlarında uygulama ağırlıklı pro plus fotoğrafçılık eğitimi.
Uluslararası Eğitim Standardı » »İster amatör olun, ister profesyonel! İçinizdeki fotoğraf tutkusu bize yeter! Fotoğraf çekmeye yeni başlayanlar, fotoğraf tutkunları ve meslek edinmek isteyenler için birbirinden keyifli pro plus fotoğrafçılık kursları sizleri bekliyor!
Fotoğraf sanatının sırlarını ve inceliklerini fotoğrafçılığın duayenlerinden öğrenmek ister misiniz?
Fotoğrafçılığın farklı branşlarında uzman, uzman, mesleklerine olan katkıları, kişisel çalışmaları ve sergileriyle adından söz ettiren usta fotoğraf sanatçılarından ışık ve kompozisyon tekniklerini, yaratıcı ve dikkat çekici fotoğraflar çekmeyi, kadrajınızı hayata çevirmeyi öğreneceksiniz. Deneyimli hocalarımızdan çektiğiniz fotoğraflara yorumlar alarak teknik ve uygulamadaki hatalarınızı değerlendirecek, eksik kalan bilgilerinizi telafi etme imkanı bulacaksınız. İşin uzmanlarıyla fotoğrafçılığı sahada deneyimleyeceksiniz.
Fotoğraf sanatına ışık tutan isimlerle birlikte geleceğin başarılı fotoğrafçılarını yetiştiriyoruz! Neden siz de onlardan biri olmayasınız?
Ustalarla Fotoğraf Semineri“Fotoğrafı makine değil, insan çeker.” İyi bir fotoğrafçıyım demek için tekniğinizi, bakış açınızı ve yaratıcılığınızı geliştirin…
Fotoğrafta ışığı doğru açıdan, etkileyici hikayelerle kullanmayı öğreneceğiniz, fotoğraflarınızın anlamını daha net okuyabileceğiniz, kadrajınıza anlam ve güç katacağınız Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu ile daha iyi bir fotoğrafçı olacaksınız. Diğer fotoğrafçılardan ayırt edilecek özgün tarzınızı oluşturmanızı sağlarken yanlış bildiklerinizi doğrularıyla değiştirecek, sanatsal bakış açınızı geliştireceğiz. Çektiğim fotoğraflar istediğim gibi olmuyor, kendimi geliştirmek istiyorum diyorsanız bu kursu kaçırmayın!
Unutmayın, doğru altyapı, iyi bir fotoğrafçı yetiştirir. Fotoğraf sanatında sağlam adımlarla ilerlemek istiyorsanız kendinize değer katmaya devam edin!
İleri Seviye EğitimlerMükemmel fotoğrafların altına imzanızı atmak için Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu ile fotoğrafçılığa dair bilgi ve becerilerinizi geliştirin…
Hikâyelere hayat veren bir fotoğrafçı olarak hayatı fotoğraf karelerine sığdırmak için ihtiyacınız olan her şeyi, fotoğraf sanatının derinliklerine ineceğimiz Pro Plus Fotoğrafçılık Eğitimi ile öğrenmenizi sağlıyoruz. Fotoğrafın gücünü arttıran ışığı ve gölgeyi yaratıcı bir şekilde kullanmayı, portrelere ve siluetlere anlam kazandırmayı, moda ve ürün çekimlerinde adınızdan söz ettirmeyi, stüdyonuzdan maksimum verim almayı, yalın ve güçlü bir şekilde fotoğraflarınızı sunmayı öğreneceksiniz!
İyi bir fotoğraf, bir hikâyeyi anlatan, ruha dokunan ve insanı farklı kılan fotoğraftır! Başarılı bir fotoğrafçı olmak için doğru adrestesiniz!
WorkshoplarFoto Life Akademi’yi Instagram’dan Takip Edin!
Pro plus fotoğrafçılık eğitimlerimizden eğlenceli anları, uygulamalı fotoğraf çekimlerimizi, sosyal etkinliklerimizi ve akademi atmosferimizi yakından görmek için Instagram hesabımızı takip edin, Foto Life Akademi’nin keyifli atmosferine siz de ortak olun!
Temel fotoğrafçılık eğitimini foto life akademiden almıştım. Daha iyi fotoğraf çekmek için pro plus fotoğrafçılık eğitimi de aldım. Bol uygulama yapıyorsunuz ve hocalar sizi çok iyi yönlendiriyor. Tavsiye ederim herkese.
Foto life akademi pro plus fotoğrafçılık kursu sayesinde yeteneklerimi daha iyi şekillendirdim diyebilirim. Hep pratik dersleri alıyorduk ve hocalar çektiklerimize çok güzel eleştirilerde bulunuyorlardı. Emekleri için teşekkürler. İyi fotoğraf çekmek isteyenlere pro plus fotoğrafçılık kursları önerimdir.
Benim gibi fotoğraf çekmeye gönül veren herkese pro plus fotoğrafçılık kursunu öneririm. Hocalarım sayesinde artık ben de çok iyi fotoğraflar çekiyorum. Foto life bu işte bir numara. Sınıflarının dekorasyonu sanatla iç içe olduğunuzu vurguluyor adeta. Bahçesi ve lokasyonu da şahane. Kolayca ulaşırsınız metro, metrobüs ve otobüsle.
Fotoğrafçılık bilgi ve becerilerinizi artırmayı düşünüyorsanız hemen harekete geçin!
Alanında uzman fotoğrafçılardan uygulamalı fotoğrafçılık eğitimi alarak kendinizi geliştirin!
Fotoğraf sanatında uzmanlaşarak özgün stilinizi kadrajınıza yansıtın, fotoğrafçılığı profesyonel olarak yapın!
Pro Plus Fotoğrafçılık Eğitimini Alan Öğrencilerimiz Bu Eğitimleri De Aldı!
Pro Plus Fotoğrafçılık Kursu ile çekim tekniğini ve becerilerini geliştiren öğrencilerimiz, fotoğraf sanatında uzmanlaşarak kazanç edinecekleri Moda Fotoğrafçılığı Kursu, Ürün Fotoğrafçılığı Kursu, Doğum Fotoğrafçılığı Kursu, Düğün Fotoğrafçılığı Kursu, Photoshop ve Lightroom kursları başta olmak üzere farklı mesleki ve ileri fotoğrafçılık eğitimlerimizden yararlanıyorlar. Siz de şimdi sırada hangi eğitim var diyorsanız öğrencilerimizin en çok tercih ettiği fotoğrafçılık kurslarına bir göz atın, tutkunuzu hemen bırakmayın!
Pro plus fotoğrafçılık eğitimi alanında Türkiye’nin en deneyimli kursu Foto Life Akademi.
Bakırköy, Taksim, Beylikdüzü, Kadıköy, Maslak ve Beşiktaş pro plus fotoğrafçılık eğitim merkezleri.
Öğrencilerimizin değerlendirmesiyle pro plus fotoğrafçılık kursu yüksek memnuniyet oranı.
Fotoğraf çekme becerilerini geliştirerek hayatına değer katmış binlerce mutlu fotoğrafsever.